Sertab Erener ve Selin, merakla beklenen ilk ortak çalışmalarını hayranlarıyla buluşturdu Konserlerinde yeni bir teklinin geleceğini duyuran ikili, ‘Son Damla’ düetiyle baharı karşılıyor. Selin, 2025 yılında yayınlayacağı ilk albüm öncesi hayranlarına sürpriz yapıyor. Türk pop müziğinin efsanevi ismi Sertab Erener ile ortak projesi olan ‘Son Damla’ klibiyle birlikte müzikseverlerle buluştu.
‘İyileşiyorum’ yorumu ile Saygı1 konserinin en çok ses getiren performanslarından birine imza atan Selin, Sertab Erener ile müzikal yolculuğunu ‘Son Damla’ ile taçlandırıyor. Kırgınlıkları başkaldıran bir şiirsellikle anlatan ‘Son Damla’nın sözleri Sertab Erener ve Selin’in ortak kaleminden çıkarken, Emre Kula’nın güçlü bestesi ise çok katmanlı bir müzikal yapı ortaya koyuyor. Türk Pop’unun özlenen melodik zeminini, rock müziğin güçlü dokusuyla harmanlayan şarkı, güçlü vokallerle buluşarak sıra dışı bir yorum sunuyor.
Şarkının Sertab Erener ile olan ilişkisinin doğal bir yansıması olduğunu söyleyen Selin, “Sertab Erener benim için mentor, ilham kaynağı aynı zamanda çok yakın bir arkadaş oldu. ‘Son Damla’ da Sertab’la kurduğumuz o bağın en gerçek yansıması aynı zamanda yaşadığımız ortak duyguların içten bir yaratımı. Sertab Erener ile bir şarkı yapmak benim için büyük bir onur, her gün ondan yeni bir şey öğrenmeye devam ediyorum. Ayrıca Emre Kula’ya bestesi, bizi içine çeken gitar partisyonlarıyla ruhunu şarkıya kattığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu şarkı bize güç verdi; şimdi artık sizlere armağanımız” diyor.